• Businessclub

Businessclub vv Beesd ontvangt leden bij bedrijfsbezoek HSB Haaften

HAAFTEN De tijd dat HSB (Horeca Service Beesd), sinds enige jaren gevestigd in Haaften, het moest hebben van zakjes, bakjes en ijsgrondstoffen is al lang geleden. Heden ten dage is HSB Haaften een onderneming met een zeer

uitgebreid assortiment op het gebied van horeca. HSB Haaften is in 1978 opgericht door Gerard van den Heuvel sr. en in 2002 overgenomen door de tweede generatie, Albert, Gerard jr. en Willem van den Heuvel. Met veel enthousiasme hebben zij het "stokje" van hun vader overgenomen en verschillende specialisaties ingebracht en tot volwassenheid gebracht.

Met een team van ongeveer 35 enthousiaste werknemers trachten zij hun klanten op diverse vlakken te "ontzorgen" waarbij de klant op de eerste plaats staat. Mede hierdoor heeft HSB Haaften de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt hetgeen er toe geleid heeft dat het huidige pand, met een huidige oppervlakte van 3.000 m2 te klein is geworden en waarbij plannen zijn om dit fors uit te breiden.

Negentig leden van de Businessclub vv Beesd hebben op donderdagavond 26 januari nader kennis kunnen maken met HSB Haaften en de processen die binnen het bedrijf lopen. Een korte inleiding door Gerard van den Heuvel sr. gevolgd

door een presentatie van Gerard van den Heuvel jr. gaf een mooie inkijk in het bedrijf gevolgd door een rondleiding. Afsluitend werd nagepraat onder het genot van een drankje en door keurslager Arie Arisse verzorgd hapje.

Een zeer geslaagde avond voor de leden van de Businessclub van vv Beesd, waar zich pas het honderdste lid voor aanmeldde. Het bestuur van de Businessclub heeft goede hoop het aantal van honderd dit jaar verder uit te kunnen breiden.