Dames WHV pakken 5 punten

ASPEREN Op zaterdag 16 maart speelden de dames van WHV een thuiswedstrijd tegen Volley Zuid. Het was een spannende wedstrijd, maar toch heeft WHV DS1 met 4-0 gewonnen van Volley Zuid DS2. Dat betekent 5 punten voor de dames.

Beide teams beginnen sterk aan de wedstrijd. De eerst paar punten gaan naar WHV, maar al snel pakt Volley Zuid de punten weer terug. Door een mooie service reeks van Rianne Kroon-Kleppe komt WHV op een voorsprong. Volley Zuid blijft bij, maar WHV blijft de voorsprong behouden: 25-21.

Beide teams beginnen weer sterk aan de tweede set. Deze keer komt Volley Zuid op een kleine voorsprong. Door slim spel van Mirjam Steenis en een mooie service reeks van Lotte Kleijer komen de teams gelijk te staan. Door een mooie service reeks van Monique Van Kempen komt WHV toch op een kleine voorsprong en pakt uiteindelijk de set met 25-20.

WHV bouwt in het begin van de set gelijk een voorsprong op, door een service reeks van Lotte Kleijer. Ze behouden die voorsprongen en winnen de set met 25-17.

Allebei de teams beginnen heel sterk aan de laatste set. WHV pakt een kleine voorsprong, maar Volley Zuid blijft heel dichtbij. Het lukt ze niet om WHV uit hun spel te halen. De ballen worden mooi opgezet door WHV speelster Mirjam Steenis, en WHV speelster Wietske van Dortmont maakt nog een paar mooie harde aanvallen. De set word afgemaakt door een hele mooi service van WHV speelster Brianna Smith. WHV wint opnieuw de set met 25-18