• foto Rias Immink

Derby's Rhelico tegen Beesd blijven volgend seizoen

RUMPT De derby's tussen Rhelico en Beesd staan ook volgend seizoen weer op het programma. Rhelico zette in de twee wedstrijden vijfdeklasser Hedel aan de kant en ontsnapte aan degradatie.

Na de 1-4-overwinning in Hedel werd het nu 3-0 voor de ploeg van de vertrekkende trainer Murat Tatli. De totaalscore van 7-1 voor Rhelico spreekt boekdelen.

Het was wel een slechte wedstrijd. Bij Rhelico ging er in de passing veel mis. Rhelico scoorde pas in de laatste twintig minuten. Eerst kreeg Niels Zuurmond een intikkertje van de uitblinkende Bertho van Lith, die kort voor tijd door Zuurmond werd bediend voor een gemakkelijke goal: 2-0. Op slag van tijd maakte Jan Bassa er 3-0 van.

Beesd speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Wim Bender kon het niet bolwerken tegen SVSSS. In Udenhout begon Beesd met een 2-0 voorsprong uit de thuiswedstrijd, maar die had de thuisclub halverwege al weggepoetst. Na de 3-0 benutte Hans Kroeze voor Beesd een strafschop, maar kort voor tijd werd het 4-1 en was Beesd uitgeschakeld.