• Ab Donker

DSS eindigt seizoen met gelijkspel na 1-3-achterstand

VARIK/HEESSELT DSS'14 heeft zondag de competitie afgesloten met een 3-3-gelijkspel tegen BZS. Lang leek BZS er met de zege vandoor te gaan.


In het eerste kwartier was DSS de betere ploeg en zette het de bezoekers onder druk. In de 15e minuut maakte Ferry Hellingerwerf dan ook de 1-0. Lang kon DSS niet genieten van deze voorsprong want de wedstrijd kantelde al snel en BZS maakte in de 18e minuut gelijk. Zeven minuten later kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. In de 35ste minuut maakte BZS ook de 1-3 en leek het een moeilijke middag te gaan worden voor DSS. Na dit doelpunt kantelde de wedstrijd echter weer en was de thuisploeg het gevaarlijkst.

In de tweede helft opende BZS sterker tot doelpunten leidde het niet. DSS nam geleidelijk aan het stokje over en in de 65ste minuut maakte Kamal Allali de aansluitingstreffer. Hierna kwamen er wat opstootjes tussen beide ploegen en kreeg een BZS-speler een rode kaart wegens natrappen. Kort daarop kreeg DSS ook een rode kaart omdat Sebastiaan van Arkel voor eigen rechter ging spelen. Vervolgens leek de wedstrijd een 2-3-overwinning voor BZS te gaan worden, totdat in de 88ste minuut Bas van Driel de 3-3 binnen wist te schieten.


DSS'14 speelt geen nacompetitie en daarom is het seizoen nu ten einde.