DSS'14 onverdiend onderuit

VARIK Na enkele weken met bedroevend spel ontworstelde DSS'14 zich daaraan tegen Heerewaarden. Toch gingen de bezoekers onverdiend onderuit in deze wedstrijd in de vijfde klasse D Zuid 1.

DSS'14 kwam sterk uit de startblokken. De ploeg viel veelvuldig aan en kreeg ook de nodige kansen. Robin Stappershoef had twee keer de mogelijkheid om de score te openen. Maar ook Pascal Schimmel, Dirk Jan Dordmond en Tim van Arkel verzuimden om de bezoekers naar de openingstreffer te schieten.

Geheel tegen de verhouding in nam Heerewaarden bij een snelle uitval na een lange bal de leiding: 1-0. Na de pauze kreeg DSS'14 een tweede teleurstelling te verwerken: 2-0. Toen Björn de Heus een tegenstander neerlegde ging de bal op de stip: 3-0.

De bezoekers redden alsnog de spreekwoordelijke eer, nadat Pascal Schimmel in het strafschopgebied werd neergehaald. Dordmond benutte de penalty beheerst: 3-1.

DSS'14 is inmiddels afgezakt naar de op een na laatste plaats op de ranglijst. Drunen FC, Ophemert en Heerewaarden zijn echter nog wel binnen schotsbereik.