• Ab Donker

DSS'14 redt het niet tegen Wadenoijen

WADENOIJEN DSS'14 kwam in de tweede helft te kort tegen streekgenoot Wadenoijen om een punt aan het duel over te houden: 3-2.  In de eerste helft ging het gelijk op, maar in het tweede bedrijf was DSS toch wel de mindere van de twee, zodat het eindresultaat terecht was.

Het harde veld in Wadenoijen speelde met name DSS parten. Na 18 minuten raakte de keeper van de gasten namelijk de bal verkeerd, door een vreemde stuit op het veld, zodat Wadenoijen kon toeslaan: 1-0. DSS kwam in de 27ste minuut op gelijke hoogte, toen Sander van Alphen een corner van Ferry Hellingwerf inkopte. Diezelfde Van Alphen was nog een keer gevaarlijk, terwijl een pegel van Maarten van Zanten gestopt werd.

Pal na rust kwam DSS weer op achterstand, waarbij in de aanloop van deze treffer opnieuw het veld een negatieve rol speelde. Twee minuten later was het echter alweer gelijk, dankzij een uitstekend doelpunt van aanvoerder Van Zanten : 2-2.

Toen Wadenoijen een kwartier voor tijd 3-2 maakte, was het gedaan met DSS, dat geen slotoffensief kon creëren.

DSS heeft een druk weekend voor de boeg, met zaterdag om 18.30 de thuiswedstrijd tegen Maaskantse Boys en paasmaandag de uitwedstrijd tegen Ruwaard.