• Foto: Ab Donker

Eerste winst voor Tricht

TRICHT In Gorinchem behaalde Tricht zaterdag in een duel met veel kansen voor beide partijen tegen de puntloze hekkensluiter SVW met 2-4 de eerste competitiezege in de tweede klasse. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Nivo Sparta uit Zaltbommel.

Tricht begon defensief zwak maar keeper Nicky Janssen behoedde de gasten voor een vroege achterstand. Na een terugspeelfout van Rani Abouna profiteerde Tugay Tursucu wel: 1-0. Vijf minuten na de achterstand scoorde Marijn Bransen al de 1-1 gelijkmaker. Twee minuten later nam Tricht zelfs al een 1-2 voorsprong doordat Ramon van Soelen een voorzet van Bransen goed afrondde. Vijf minuten voor rust had Tricht pech doordat René van Soelen de lat trof.

Na de thee drong SVW het meeste aan en Nabil Kadiwahabi schoot verdiend de 2-2 gelijkmaker in de benedenhoek. Het duel kon toen nog alle kanten uit maar uit een vrije trap van Sven van Maurik tikte invaller Kevin van Burk de bal in doel: 2-3. Even later besliste een andere invaller Leonardo Aguiar op aangeven van Arjan Hakkert van dichtbij de partij: 2-4.