• Ab Donker

Gehavend Tricht verliest ruim

TRICHT Met veel invallers leed een gehavend Tricht in de tweede klasse in Papendrecht een duidelijke 4-1 nederlaag. In het laatste kwartier voor rust scoorde de thuisclub driemaal en kort na een tegengoal van Milan de Vor halfweg na rust besliste Papendrecht met 4-1 de partij al. Komende zaterdag speelt Tricht in Gorinchem tegen SVW weer een uitmatch.

Naast de geschorste René van Soelen moest Tricht het doen zonder de drie vakantie vierende spelers Rani Abouna, Kevin van Burk en Leroy Peelen en de geblesseerde voetballers Kevin van de Bergh en Wesley van Maurik. De rentree van Tim Hakkert na diens blessure duurde bovendien maar één helft want toen moest hij vanwege een knieblessure door Milan de Vor worden vervangen. In het eerste half uur weerde het gehavende Tricht zich nog kranig.

Na een half uur opende Justin Beemsterboer toch voor Papendrecht de score: 1-0. Acht minuten later zorgde Jay Luciano voor 2-0. Kort voor rust werkte Ruben Lambregts de 3-0 ongelukkig in eigen doel. Halfweg na de thee scoorde Milan de Vor na voorbereidend werk van Ramon van Soelen tegen: 3-1. De hoop bij Tricht was echter snel voorbij want al even later werd het 4-1 door een prachtig ver schot van Xavier Leenheer via de paal. De rest was een formaliteit.