• Foto: Ab Donker

Gelijkspel voor GVV

GELDERMALSEN GVV begon in de derde klasse C Zuid 1 uitstekend aan de uitwedstrijd tegen Den Dungen. Toch was een vroeg doelpunt niet voldoende voor de overwinning: 1-1.

Al na zestig seconden werd Marcel van der Heijden op maat in de diepte aangespeeld. Van der Heijden bleef goed kijken en zag Patrick van der Lugt vrijstaan. Deze kreeg de bal in de voeten, strandde in eerste instantie nog op de doelman van Den Dungen, maar was hem in de rebound toch de baas: 0-1.

GVV bleef de aanval zoeken en kreeg via Van der Heijden en Van der Lugt ook nog enige kansen. De scherpte bij hen was echter net niet genoeg om voor een grotere voorsprong te zorgen. De rekening voor deze missers kregen de bezoekers halverwege de eerste helft in een tegentreffer gepresenteerd: 1-1. Na wat misverstanden achterin mocht een duidelijk buitenspel staande speler doorgaan. Deze passeerde vervolgens Koen Duyx met een laag schot.

Na rust was de thuisclub de betere ploeg. Kansen gaf GVV echter niet weg, waardoor de 1-1 op de borden bleef. Zelf creëerden de bezoekers ook niets.