Geweldige 4-0 winst dames 1 WHV

ASPEREN Afgelopen zaterdag waren veel toeschouwers getuige zijn van een glansrijke overwinning voor de dames 1 van WHV. Het Asperse team speelde een thuiswedstrijd tegen de dames 1 van Move4U uit Vlaardingen.

Een aantal mooie acties van de dames van WHV maakten dat zij al snel een flinke voorsprong kregen op de tegenstander. Toch bleef de set tot het einde toe spannend, maar het lukte de Aspenaren uiteindelijk toch om de set in de wacht te slepen.

De tweede set was een echte nek-aan-nekrace. Beide teams deden erg hun best om de punten binnen te slepen. Het is opvallend hoe vaak de beide teams deze set gelijk stonden. Het scoreboard gaf deze set standen als 9-9, 17-17, en 21-21 aan. WHV won de set met 27-25.

Waar de uitslagen van de eerste sets nog erg dicht bij elkaar lagen, wisten de Asperse dames in de laatste sets de voorsprong een stuk groter te houden. De coach uit Vlaardingen vroeg een time-out aan bij een stand van 13-2 voor WHV. Een korte toespraak van de coach leek voor de Vlaardingers echter niet te werken, want de Aspenaren behielden een fikse voorsprong. Asperen won de derde set met 25-13.

De dames van WHV wonnen ook deze laatste set, waarbij het scoreboard een stand van 25-13 liet zien.