• Beesd Runners team 286
  • Beesd Runners team 286

Goud van Oud in de Rodenburg in Beesd

BEESD Roparun 2017 Beesd Runners team 286 houdt vrijdag 19 mei een Goud van Oud-avond in de Rodenburg in Beesd, de deuren gaan open vanaf 21.00 uur.

Het doel van deze avond is geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun, het financiering van projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen. De Roparun, een estafetteloop van Parijs en ook vanaf Hamburg naar Rotterdam, vindt plaats in het Pinksterweekende en het parcours loopt onder andere door Beesd.

Het Roparun team uit Beesd hield eerder al een Sponsorloop en was nauw betrokken bij de Beesd Challenge tijdens de Oranjefestiviteiten. Na de Goud van Oud avond houden zij nog een Dorpsontbijt in de Noteboom op maandag 4 juni, de dag dat de Roparun Beesd aandoet.

Alle opbrengsten worden steeds toegevoegd aan de ''spaarpot'' van team 286 Roparun 2017 Beesd Runners, dit bedrag wordt uiteindelijk doorgestort aan de organisatie van de Roparun en in juni zal de totale opbrengst bekend gemaakt worden.  

De Roparun is een estafetteloop, om de ruim 560 kilometer te kunnen volbrengen is een compleet team nodig van lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Maar ook EHBO-ers, een bestuur en een sponsorcommissie.

Op 19 mei stellen de teams zich in de Rodenburg voor aan het publiek en wordt er een ouderwets Goud van Oud feest gevierd met medewerking van DJ van het eerste uur: Arjen de Gram, met DJ Cor in het voorprogramma.

De kaarten kosten €5,00 in de voorverkoop en worden verkocht door Tamoil, Groentespecialist Cor van Weenen en Capital D, allen gevestigd in Beesd. Toegangskaarten aan de deur op 19 mei zijn €7,50 per stuk.

Info: www.roparun.nl, Facebook: roparun 2017 Beesd Runners 2017 team 286