• Foto: Ab Donker

GVV beloont zichzelf niet

GELDERMALSEN GVV beloonde in de derde klasse C Zuid 1 zichzelf niet. De ploeg kreeg diverse mogelijkheden om de winnende treffer te maken , maar bleef in Sint Michielsgestel tegen de gelijknamige ploeg op 1-1 steken.

Leon van Zee liet de eerste grote kans voor de Geldermalsenaren onbenut. Hij werd door Patrick van der Lugt vrijgespeeld. Halverwege de eerste helft werd het toch 0-1. Dennis Vroegh onderschepte een breedtepass van de thuisclub en passte op Van der Lugt. Marcel van der Heijden stond vrij voor het doel en kreeg de bal van Van der Lugt zuiver aangespeeld.

Van der Lugt zelf kreeg ook nog een goede kans. Hij speelde zich knap vrij, maar wachtte vervolgens net te lang. Na rust kwam Sint Michielsgestel op 1-1. Na een misverstand achterin kon doelman Koen Duyx nog wel redden. De bal ging echter via het lichaam van Thierry van Mourik alsnog achter keeper Duyx.

GVV claimde nog een penalty toen Silvio Lafranceschina in de zestien werd neergetrokken. Het voorval was de arbiter echter ontgaan, waardoor GVV het buitenkansje om opnieuw op voorsprong te komen werd ontnomen.