GVV doet zich te kort

GELDERMALSEN GVV deed zich in de derde klasse C Zuid 1 te kort in Kerkdriel. DSC won de wedstrijd met 3-2 maar er had voor de Geldermalsenaren veel meer in gezeten.

Halverwege de eerste helft kwam DSC op voorsprong. De arbiter liet op het randje van buitenspel ondanks vlaggen van de grensrechter de spits doorgaan: 1-0. Vijf minuten voor rust kwam GVV terug. Danny Hak schoot van achttien meter een vrije trap in de bovenhoek.

Door een foutje van Thierry van Mourik kon DSC de bal veroveren. De omschakeling vanuit het middenveld was uitstekend, waarna de thuisclub er 2-1 van maakte. Drie minuten later herstelde Van Mourik zijn fout uitstekend. Hij kopte bij de tweede paal een voorzet hard en zuiver in: 2-2.

Hak ging vervolgens wat te fors in bij de keeper. Hij kreeg daardoor geel. De doelman nam echter revanche en mocht met rood direct vertrekken. Ondanks de numerieke meerderheid lukte het GVV niet om door te drukken. Integendeel. Vijf minuten voor tijd counterde DSC naar een onverdiende 3-2-overwinning.