• Ab Donker

GVV incasseert pijnlijke nederlaag

GELDERMALSEN GVV heeft zondag 17 februari met 3-4 verloren van laagvlieger Hedel. Pas in de tweede helft werd de wedstrijd voor GVV dramatisch.

Al na zeven minuten kwam GVV op een 1-0-voorsprong na een treffer van Leon van Zee en met het prachtige weer leek er dus geen vuiltje aan de lucht. Vervolgens werd er nog een doelpunt van Hedel afgekeurd wegens buitenspel. Halverwege de eerste helft kreeg Marcel van der Heijden de bal rond de 16 en schiet hem strak in de kruising. Na 40 minuten spelen maakte Thierry van Mourik de 3-0 en leek de wedstrijd gespeeld, maar niets bleek minder waar. Eerst maakte Hedel voor rust nog de 3-1.

In de tweede helft zakte GVV wat verder terug en leek het tevreden met de uitslag. Hedel profiteerde hier optimaal van en ging in het offensief. Rond de 56ste minuut krijgt Hedel een penalty na een handsbal van Nick van Arkel, deze wordt op de paal geschoten. In de 65ste minuut lukt het GVV-speler Silvio Lafranceschina niet om de bal weg te werken na een corner en belandt deze in eigen doel, 3-2. Kort hierop maakt Hedel de 3-3 en zelfs de 3-4.

Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd krijgt Gert Jan Zondag zijn tweede gele kaart en eindigt GVV met 10 man waarmee het drama compleet is.

Volgende week speelt GVV uit tegen Alem.