GVV laat zege nog glippen

GELDERMALSEN - GVV leek op weg naar een zege op Baardwijk, nummer vier van de derde klasse C Zuid 1. Het werd uiteindelijk toch nog een terechte puntendeling: 1-1.

De thuisploeg, die nog geen bal op het doel van keeper Patrick Coenen had geschoten, nam in de 88ste minuut de leiding. Patrick van der Lugt speelde de op rechts meegekomen Marcel van de Heijden aan en die maakte zijn tiende van het seizoen: 1-0.

Die voorsprong hield GVV niet vast. Twee minuten in de blessuretijd trok Renco Verrips een tegenstander weg en de bal kwam op de stip. Bijna was doelman Koen Duyx de held van GVV geworden. Hij zat in de goede hoek en kwam ook nog aan de door Rob van Ravenstein ingeschoten bal, maar die verdween toch in het net: 1-1.

Baardwijk was vooraf de favoriet. Bij GVV ontbrak een handvol vaste krachten door schorsingen en blessures. Die elf spelers, die het moesten doen, werkten zich een slag in de ronde.

In de laatste seconden van dit duel kreeg Van der Lugt nog dé kans op 2-1. Hij moest met rechts schieten. De bal verdween centimeters langs de verkeerde klant van de paal.