• Ab Donker

GVV verliest in het laatste kwartier

GELDERMALSEN In duel met extreem slecht weer heeft GVV dit weekend met 4-1 verloren van Jan van Arckel. De wedstrijd werd pas in het laatste kwartier echt beslist.

In de eerste helft van het duel was het GVV dat de boventoon voerde. De wind had echter andere plannen, want na 8 minuten waaide de bal uit een corner zo in het doel van GVV. Hierna hadden de Geldermalsenaren zelf ook een aantal kansen en probeerden ze de wind waar het kon te benutten. De ruststand was echter 1-0.

In de tweede helft was het nog steeds GVV dat aanviel. In de 63ste minuut kwam dan ook de verdiende 1-1 van Gertjan Zondag. In de 77ste minuut maakte Jan van Arckel de 2-1 na een verkeerde terugspeelbal van GVV. Hierna brak er iets bij de GVV-spelers en het verzet leek gebroken waarna Jan van Arckel nog twee extra doelpunten wist te scoren. Uiteindelijk stond er dus 4-1 op het scorebord, wat verhoudingsgewijs niet helemaal klopte.

Volgende week speelt GVV thuis tegen Beesd, een echte derby die voor het laatst zal worden gespeeld omdat Beesd een zaterdagclub wordt.