• foto Rias Immink

    foto Rias Immink

GVV wint matige derby tegen Beesd

BEESD De streekderby Beesd-GVV is zondag gewonnen door GVV. In een matig duel met weinig kansen werd het 1-2. Volgens trainer Nicky Beekwilder van GVV was het ,,de slechtste wedstrijd van GVV dit seizoen en kwam dat waarschijnlijk omdat er op zaterdag een feest was bij GVV''. In de ogen van Beesd- trainer Dick Wammes was ,,een gelijkspel naar verhouding het eerlijkst geweest''.  

In het begin van het duel opende GVV ietwat sterker dan Beesd en  het was dan Danny Hak die in de 15e minuut de wedstrijd opende: 0-1. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk want diezelfde Hak schoot ongelukkig in eigen goal: 1-1. Hierna hadden beide ploegen nog wat kansen maar geen wist het doel te raken voor de rust.

Na de pauze was het wederom GVV dat domineerde maar niet veel wist te forceren omdat enkele  spelers nog zware benen hadden van de avond ervoor. Desalniettemin schoot Leon van Zee in de 52ste minuur uit een vrije trap de 1-2 binnen omdat volgens trainer Dick Wammes ,,Beesd even niet oplette''. Dit was echter het laatste beetje actie van de wedstrijd want verder werd er vooral op het middenveld gevoetbald en was er weinig gevaar meer voor beide doelen. GVV wint dus met 1-2 en blijft hierdoor meedoen in de top, Beesd daarentegen blijft moederziel laatste zonder punten.

Volgende week speelt GVV thuis tegen Alem en Beesd uit tegen RKKSV