Haaftens Beachvolleybaltoernooi

HAAFTEN Zaterdag worden de uiterwaarden van Haaften weer omgetoverd tot een waar beachvolleyarena. 24 Velden met vers zand liggen al te wachten op zo'n 145 teams die een balletje opslaan naar elkaar. Al meer dan 15 jaar organiseert vriendengroep Friends For Fun dit grote evenement waar meer te beleven valt dan alleen beachvolleyballen.

Het grootste sportevenement van de gemeente Neerijnen was begin juni al volgeboekt; in totaal zijn er 145 teams geplaatst en staan er nu 7 op de reservelijst. Een team bestaat uit drie personen, en zij kunnen spelen in verschillende categorieën variërend van jeudrecreanten tot heren wedstrijd.

Naast de sportieve toon is er ook gedacht aan de kleinere kinderen. Er is een ballonenclown, de kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens en survivalbaan; voor de allerkleinsten is er een draaimolen met gratis ritjes en tot slot in de tent nog leuk knutselen met Iris.

's Avonds wordt er in de tent plaats gemaakt voor een zandtastische feestavond: met de Skihut on tour wordt het een spetterend feest. De tent is open vanaf 21.00 uur.