• Foto: Ab Donker

Herstel van Tricht met 2-0 zege

TRICHT Tricht herstelde zich in de tweede klasse door thuis met 2-0 van Wilhelmina'26 uit Wijk en Aalburg te winnen. De goals van Dirk Jan in den Eng en Dylan Victory vielen pas in het slotkwartier. Komende zaterdag speelt Tricht weer thuis, dan tegen kampioen Almkerk.

Tricht moest het zaterdag doen zonder de geschorste Tim Hakkert en de geblesseerde Arjan Hakkert. In een gelijkopgaande eerste helft waren er weinig hoogtepunten. Na de thee werd het duel wat levendiger. Een omhaal van Wesley van Maurik ging voorlangs. Wilhelmina'26 antwoordde met een schot van Ruben Bouman maar keeper Glenn Robbemondt dook de bal uit zijn

doel. Met Remco de Haan als tweede verse kracht streed Tricht in het slotkwartier voor de volle winst. René van Soelen kon alleen op doel af maar keeper Mitchell Kerkwijk redde met zijn voet. In de 77e minuut werd het 1-0. Na een afgeslagen corner zette Wesley van Maurik de bal weer voor en bij de verste paal kopte Dirk Jan in den Eng raak: 1-0. Acht minuten later besliste Tricht met 2-0 de partij. Uit een voorzet van Aimen Seqqal kopte Remco de Haan de bal terug naar Dylan Victory die de bal in de verste hoek kopte: 2-0.