Hooge Hoeven Open dit jaar in Griekse sferen

GELDERMALSEN Het Hooge Hoeven Open tennistoernooi wordt vanaf 27 augustus gespeeld op het tennispark van GLTC in Geldermalsen. Net als vorig jaar is het een single- en een dubbeltoernooi. Nieuw in 2018 is dat we 55- en 65-plussers de kans geven om overdag het toernooi te spelen in aparte categorieën. Het toernooi is in Griekse sferen.

Bedrijven uit Geldermalsen en omgeving tonen zoals altijd hun betrokkenheid bij het tennistoernooi. Ze sponsoren het toernooi veelal in de vorm van prijzen voor de jaarlijkse loterij. Tijdens het toernooi worden lootjes verkocht aan spelers en bezoekers. Op de finaledag vindt de verloting plaats, waarbij allerlei leuke prijzen te winnen zijn. Sponsoring met een geldbedrag kan uiteraard ook. Zo wordt het mogelijk om lokale evenementen als dit te organiseren.

Tennissers kunnen zich al aanmelden voor het HHO via www.toernooi.nl. Inschrijven kan in singles en dubbels (heren, dames en mix, speelsterkte 3 tot en met 8) en voor dubbels in een aparte 55+ en 65+-categorie (speelsterkte 6, 7, 8). Het Hooge Hoeven Open toernooi begint op maandag 27 augustus, maar er is een voorweekend beschikbaar als er veel aanmeldingen zijn (25 en 26 augustus). Door de week wordt overdag gespeeld in de 55+/65+ categorie en voor de overige categorieën 's avonds vanaf 18 uur. De finaledag is op zondag 2 september. Het is dan gezellig druk en er zijn Griekse hapjes verkrijgbaar. Bezoekers zijn welkom om spelers aan te moedigen of om sfeer te proeven.

Info: www.toernooi.nl of www.gltc.nl.