• CKV Animo A1

    MarkVerwey.nl

A-jeugd aan de bak voor winnend Animo 1

GELDERMALSEN Zaterdag 13 februari stond de wedstrijd Animo - SEV op het programma. Voor de thuisploeg waren er uiteraard weer twee punten te behalen in de jacht op de 2e plaats. De wedstrijd begon bijzonder stroef en Animo verzuimde de score te openen tegen SEV dat in Zelhem destijds verslagen werd met 8-20. Animo ploeterde in de aanval en SEV opende eigenwijs de score. Daarna herstelde Animo de schade maar liet het SEV leven: 3-3.

Tussendoor vond de scheidsrechter het nodig om Vakkie A, de fanatieke Animo-supporters, te vermanen vanwege het fanatieke trommelen, waar de meeste scheidsrechters de "heksenketel" in de Randhorst wel kunnen waarderen.

Na de rust ging Animo op de zelfde voet verder. SEV werd nu overklast. Dominique en Erwin maakten plaats voor A1-spelers Alieke en Jochem en even later viel ook A1-speler Laura in. Aanvoerder Herbert ging met kramp in zijn kuiten van het veld af waardoor A1-captain Jordy zijn plaats in moest nemen en daarmee een vak vol A-jeugd ontstond. De A's konden helaas geen doelpunt meer produceren, maar de eindstand was ruim in Geldermalsens voordeel: 15-5.