Mooie kick-off hockeyseizoen HC Geldermalsen

GELDERMALSEN Zo'n 150 jeugdleden uit de A-, B- en C-elftallen van Hockey Club Geldermalsen hebben dit jaar weer deelgenomen aan een intensief trainingsweekend. Ook dit jaar weer op de eigen velden maar voor een aantal specifieke trainingsonderdelen heeft HCG mogen uitwijken naar de omliggende velden van GVV.

Zaterdagochtend werden alle spelers om 8.15 uur ontvangen om exact 9.00 uur te kunnen starten met hockeytrainingen onder leiding van HockeyXperts met ondersteuning van de eigen trainers en looptrainingen onder leiding van SportingNL. Alle keepers kregen een specifieke training onder leiding van keepersschool PI-Academie. Het middagprogramma stond geheel in het teken van teambuilding en het spelen van oefenwedstrijden tegen diverse teams uit Leerdam, Amerongen en Culemborg.

Na een gezellige barbecuestond er nog een Zumba workshop op het programma onder leiding van Dansstudio Anouk. Deze werd zelfs door de jongens fanatiek meegedaan. Zaterdagavond werd er door alle teams in tenten overnacht zodat de zondag vroeg gestart kon worden met het zwemonderdeel in Zwembad het Wiel.

Na een heerlijk ontbijt werd de dag vervolgd met het spelen van oefenwedstrijden en een bootcamp onder leiding van Betuwe bootcamp van SFG Geldermalsen.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Het weer werkte natuurlijk ook helemaal mee met op zaterdag een stralend zonnetje en zondag pas de eerste bui nadat alle spelers weer moe maar voldaan naar huis waren gekeerd.

De A, B en C-teams van HC Geldermalsen zijn weer sportief voorbereid om deel te nemen aan de jaarlijkse competitie die aankomend weekend van start gaat. De organisatie bedankt alle spelers, coaches en vrijwilligers voor wederom een succesvol trainingsweekend. Ook willen wij onze lokale ondernemers Bakkerij Jan Pieter Duin, Topslagerij Hol, Het Span Moorkoppen en Eva & Elvira Conceptstore bedanken voor het verzorgen van het eten en drinken.