Murat Tatli terug naar Raptim

RUMPT Murat Tatli wordt volgend seizoen weer trainer bij zaterdagvierdeklasser Raptim in Gorinchem. Hij trainde daar een aantal jaren het zondagelftal, dat echter niet meer bestaat.

De in Leerdam woonachtige Tatli is vanaf de winterstop interim-trainer bij zondagvierdeklasser Rhelico, dat tegen de degradatie vecht en via de nacompetitie het vege lijf moet zien te redden.

Daarvoor was Tatli twee seizoenen trainer bij GVV in Geldermalsen, dat hij vorig seizoen naar de derde klasse voerde. GVV won toen de noodzakelijke spectaculaire strafschoppenserie tegen Beesd, dat toen na een seizoen weer naar de vierde klasse degradeerde.

,,Eerst ga ik met Rhelico proberen om in de vierde klasse te blijven", meldt Tatli. ,,Aan de nacompetitie kunnen we niet meer ontkomen, want ons doelsaldo is twaalf slechter dan Maliskamp. Toch heeft de ploeg vandaag, door de 5-2 overwinning op hetzelfde Maliskamp, genoeg vertrouwen getankt. Want we hebben heel goed gespeeld. Ik heb er alle vertrouwen in, dat Rhelico erin blijft."

In de nacompetitie, met als inzet een plaats in de vierde of de vijfde klasse, speelt Rhelico twee wedstrijden tegen vijfdeklasser RKKSV uit Kruisstraat en gaat daar eerst op bezoek. ,,We kunnen in die twee wedstrijden dit zware seizoen voor Rhelico tot een goed einde brengen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren", aldus de gedreven trainer.