• GVV Geldermalsen

Nieuwjaarsreceptie GVV Geldermalsen

GELDERMALSEN Om het jaar 2019 feestelijk in te luiden, nodigt GVV Geldermalsen haar leden, sponsors en andere belangstellenden uit voor de nieuwjaarsreceptie. Op zaterdag 5 januari vanaf 16:00 uur wordt er in de kantine van GVV een toost uitgebracht op een sportief en gezellig nieuw jaar.

Het bestuur, trainers en begeleiders praten graag met iedereen na over het succesvol verlopen 2018 en kijken samen uit naar een nog mooiere toekomst. Het afgelopen jaar werd, mede door de inzet van vele vrijwilligers, een groot deel van de accommodatie opgeknapt en het kunstgrasveld aangelegd. De vereniging kijkt daar met trots op terug en wil er tijdens de informele nieuwjaarsbijeenkomst graag nog even bij stilstaan.

LEDENVERGADERING Het bestuur van GVV Geldermalsen nodigt daarnaast graag alle leden van de vereniging uit voor de ledenvergadering. Tijdens deze vergadering wordt de leden gevraagd mee te denken en praten over de voor het bestuur belangrijke onderwerpen. De agenda voor de ledenvergadering volgt nog. De vergadering vindt plaats op vrijdag 25 januari, aanvangstijd 20:00 uur.

Nieuwjaarsreceptie GVV Geldermalsen: zaterdag 5 januari om 16:00 uur in de kantine van Sportpark Anton Kruger, Randweg 3 in Geldermalsen.

Ledenvergadering GVV Geldermalsen: vrijdag 25 januari om 20:00 uur op dezelfde locatie.

Haaften gaat op zoek naar nieuwe trainer

HAAFTEN Derdeklasser Haaften gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Het contract met de huidige trainer, Adrie van Steijn uit Beesd, zal namelijk medio 2019 niet meer worden verlengd. Beide partijen melden dan na twee jaar aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Adrie van Steijn is momenteel aan zijn tweede seizoen in Haaften bezig en was eerder ook hoofdtrainer bij Sparta'30 in Andel en MVV'58 in Meteren.

Beesd verlaat laatste plaats na gelijkspel

BEESD Beesd heeft zondag 23 december met 3-3 gelijkgespeeld tegen concurrent Hedel. Door dit gelijkspel is Beesd van de laatste plaats af en staat het nu elfde.

Al vanaf het begin was duidelijk dat Hedel de betere partij was. Het eerste doelpunt was daarom ook voor de bezoekers; in de veertiende minuut werd het 0-1. Het antwoord van Beesd kwam in de 40ste minuut, Bo van Gameren maakte de gelijkmaker. Na de pauze was Hedel nog sterker en bleef het aanvallen afvuren op het Gelderse doel. In de 60ste minuut werd het daarom ook 1-2 en in de 82ste minuut 1-3. Pas na de 1-3 begon Beesd echt los te komen en er volgde een waar slotoffensief. Nick van Gameren schoot in de 88ste minuut de 2-3 binnen en diep in blessuretijd (in de 93ste minuut!) viel er een eigen doelpunt bij Hedel na een scrimmage. Hiermee werd het op de valreep dus 3-3.

Het is nu winterstop en Beesd speelt haar eerste wedstrijd op 20 januari uit bij Teisterbanders.