• Picasa

NK Boerengolf in Enspijk

ENSPIJK Boerengolf Enspijk organiseert wederom de Open Nederlandse Kampioenschappen Boerengolf. Deze vinden plaats op 3 en 4 oktober.

Na het succes van vorig jaar met een recordaantal inschrijvingen van maar liefst 80 teams mag Boerengolf Enspijk het kampioenschap nóg een jaar organiseren op en rond de boerderij.

,,Tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen Boerengolf gaan de teams met elkaar de strijd aan, want er zijn serieuze geldprijzen, tot wel 750 euro én 'gouden klompen' te winnen. De onafhankelijke scheidsrechters dulden geen gesjoemel', waarschuwt Fredie van Asch, eigenaar van Boerengolf Enspijk.

Er zijn drie categorieën: Heren, Dames en Jeugd. ,,We gaan er een sportief en gezellig weekend van maken", zegt Fredie.

De voorbereidingen zijn al in volle gang op de boerderij. De wedstrijdbaan ligt er piekfijn bij en er wordt al flink op geoefend. Naast de wedstrijden zullen er zaterdag en zondag ook allerlei andere activiteiten zijn zoals een boeren markt met streekproducten, kindervertier en op zondag een live optreden van muziekband Partners uit Rotterdam .

Op zaterdagavond zal er een 'After golfparty' zijn met medewerking van De Partybeukers. Toegang tot al deze activiteiten is gratis

Voorafgaand aan de feestavond is er een barbecue waarbij je kan aanschuiven voor maar 15 euro. Wel graag van te voren inschrijven.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.nkboerengolf.nl