• Foto: Ab Donker

Overschrijvingen vierde klasse en vijfde klasse zondagvoetbal

GELDERMALSEN In de vierde klasse F Zuid 1 zijn na de overstap van Rhelico naar de zaterdagcompetitie alleen GVV en Beesd uit deze regio nog aanwezig. Bij beide ploegen wijzigde wat spelersmateriaal weinig. Beesd nam afscheid van Marc Bos en Dennis de Vaal, die overstappen naar FC Lienden. Nieuwe spelers kwamen er niet.

Nieuw is wel de trainer. Nadat Gert Heysteeg aan het eind van het seizoen vertrok en tijdelijk werd vervangen door Bennie Frehe, contracteerde het bestuur van Beesd Dick Wammes als nieuwe trainer. Wammes begint met ingang van het nieuwe seizoen.

Ook bij GVV wijzigde er niets in het spelersmateriaal en krijgt een nieuwe trainer het roer in handen. Robin Berendsen stopte bij de Geldermalsenaren en tekende inmiddels een contract bij MVV'58. Berendsen wordt op het Anton Kruger sportpark opgevoelgd door Ferry van der Wal, die overkomt van Rhelico.

Ook in de vijfde klasse D Zuid 1 bleef het stil op het transferfront. DSS'14 kreeg er in Luuk van Velsen (RKTVC) een nieuwe speler bij. Klaas Bieze, die al eerder bij de club trainer was, volgt trainer Piet van Lent op.

Bij Ophemert geen wijzigingen in de selectie. Het is nog wel de vraag wie trainer Addie Kusters komend seizoen opvolgt.