• Ab Donker

Overzicht mutaties zondagvoetbal

GELDERMALSEN GVV verliest in de vierde klasse een van zijn topschutters. Patrick van der Lugt, jarenlang een smaakmakers van het elftal, stopt met voetballen op het hoogste niveau in Geldermalsen. Datzelfde geldt voor Gertjan Zondag.
Nieuw in de selectie van GVV zijn Mehdi Hoummani (Teisterbanders), Ilias Mazyani (Tricht), Prebibo Okunwei (Tricht). Ook de trainer is nieuw. Nicki Beekwilder uit Den Bosch vervangt de vroegtijdig vanwege zijn werk vertrokken Ferry van der Wal en volgt interim Evert van Steenis op.


Beesd levert in dezelfde klasse in. Nieuwe spelers mocht de ploeg niet verwelkomen. Dyon van Bremen, Joost de Bruin en Hans Kroeze stoppen in het eerste.

Het verrassende Ophemert krijgt in de vijfde klasse versterking van Damy Spies (RKTVC) en Sander van Tintelen (Wadenoijen). Daarentegen vertrekt Victor Hoek naar het buitenland. Nieuw is ook de trainer die Henk van Hoeven vervangt. Mark de Beijer uit Culemborg heeft de selectie komend seizoen onder zijn hoede.


Bij DSS'14 uit Heesselt zijn er weinig wijzigingen. Nieuw is Sander van Alphen (Haaften), terwijl spits Marien Hofstee stopt.