Recordaantal deelnemers Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi

GELDERMALSEN Op dinsdag 22 december, maandag 28 december, dinsdag 29 december en woensdag 30 december vindt het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi (GGZT) weer plaats in Sporthal de Randhorst in Geldermalsen. Het toernooi wordt georganiseerd door de voetbalverenigingen GVV, MVV'58, vv Beesd, vv Rhelico en vv Tricht. Dit zijn tevens de deelnemende verenigingen aan het toernooi. Het kenmerkt de sterke organisatie dat alle verenigingen hier ook hun verantwoordelijkheid in nemen.

Dit jaar heeft de organisatie 117 inschrijvingen van teams ontvangen, een record. De teams gaan in 23 verschillende poules strijden om de beker. Dit betekent dat er in 50 uur zaalvoetbal over 4 dagen verspreid bijna 1000 voetbaltalenten hun kunsten gaan vertonen. De vereniging die het over alle poules gemiddeld het beste doet, krijgt een grote wisselbeker. Vorig jaar werd deze beker gewonnen door de combinatie Beesd / Rhelico, die dit jaar weer afzonderlijk van elkaar zullen deelnemen.

Op de website www.ggzt.nl zijn de speelschema's te vinden, de toernooiregels te downloaden en gedurende het toernooi foto's te bekijken van de winnende teams. ,,We zijn enorm trots dat we een recordaantal deelnemers hebben tijdens het toernooi. We hopen er met alle teams weer een gezellig en sportief toernooi van te maken. Ook maken we in diverse uitingen melding van onze grootste sponsors, LACO, LNCW, Cable Flow en Sperwer Stomerij, die wij hierbij nogmaals willen danken. Zonder financiële steun van onder andere deze bedrijven is het niet mogelijk om zo´n groot toernooi te organiseren", aldus Sjoerd Dragstra namens de organisatie van GGZT.