Rehabilitatie Rhelico ondanks nederlaag tegen Wilhelmina

RUMPT Rhelico verloor met 0-1 van Wilhelmina, nummer twee van de vierde klasse F Zuid 1. Ondanks die nederlaag revancheerde Rhelico zich toch voor de wanvertoning van afgelopen zaterdag, toen de ploeg tegen FC Engelen vooral in de eerste helft compleet overlopen werd.

De eerste helft was voor de thuisclub, de tweede voor de bezoekers. Wilhelmina was tegen de verhouding in de twintigste minuut op 0-1 gekomen. Een vrije trap werd vanaf de zijkant hard voorgetrokken en bij de tweede paal binnengelopen.

Daarna werd Rhelico actiever en kreeg drie opgelegde mogelijkheden. Bertho van Lith had na een solo een scoringskans, maar hij legde af in plaats van zelf te schieten. Kort daarop drukte Kylian Heemskerk wel af. Hij trof de binnenkant van de paal en ook van de andere paal. De derde kans was voor Frans Formijn. Die kon na een vrije trap vanaf de zijkant zomaar inkoppen, maar kopte over.

Rhelico hield het in het tweede bedrijf nog twintig minuten vol. Daarna was de pap wel op. Wilhelmina beperkte zich tot het consolideren van de kleine voorspong en trok die over de eindstreep: 0-1.