• foto Rias Immink

Rhelico klaar voor beslissingswedstrijden

RUMPT Rhelico is klaar voor de beslissingswedstrijden tegen Hedel, die de ploeg ook volgend seizoen moeten verzekeren van een plaats in de vierde klasse F. De laatste wedstrijd van het seizoen werd er met 1-0 gewonnen van HHC'09.

Voor beide ploegen stond er niets op het spel. Trainer Murat Tatli had enkele spelers met het oog op de nacompetitie rust gegeven. Zo ontbraken Bertho van Lith, Kylian Heemskerk en Olof Schiltmans. Frans Formijn moest er na dertig minuten geblesseerd vanaf. Hij werd vervangen door Bas van Rijnsbergen

Rhelico liet in de eerste helft al enkele goede kansen liggen. Jan Bassa miste, net als Jory van Bommel. Niels Zuurmond schoot over. Ook hield de doelman van HHC'09 een paar moeilijke ballen. Op slag van rust moest een speler van de bezoekers met zijn tweede gele kaart naar de kant. Hij trapte de bal weg nadat het spel onderbroken was.

Na een uur spelen viel het enige doelpunt. Uit een hoekschop scoorde Van Bommel bij de tweede paal: 1-0.

Rhelico begint de nacompetitie met een uitwedstrijd bij Hedel. Op pinkstermaandag is de return in Rumpt. De winnaar van dit tweeluik speelt volgend seizoen in de vierde klasse.