Rhelico krijgt te weinig tegen Jan van Arckel

RUMPT Rhelico kreeg in de thuiswedstrijd tegen Jan van Arckel, toch nummer drie van de ranglijst in de vierde klasse F Zuid 1, met de 0-1 nederlaag te weinig.

De ploeg van trainer Murat Tatli was gedurende bijna de hele wedstrijd gelijkwaardig aan de tegenstander, maar die scoorde in de twintigste minuut wel de beslissende 0-1. Een vrije trap werd achter doelman Michel Kuipers geschoten.

Daarna zette Rhelico de jacht op de gelijkmaker in. De ploeg gaf verdedigend niets meer weg, maar kreeg zelf ook nauwelijks een echte scoringskans. Het dichtst bij succes was nog Akram Chahyd. Die werd keurig aangespeeld door Cock de Jager. De paal redde Jan van Arckel.

In de slotfase speelde Rhelico alles of niets. Doelman Kuipers fungeerde als laatste verdediger. Vijf minuten voor tijd moest hij met de spits een luchtduel aangaan. Hij veroverde de bal, maar brak ook zijn neus. Nu is Kuipers bepaald geen watje en hij speelde de wedstrijd uit. Daarna moest hij zich voor onderzoek in het ziekenhuis melden.