• Rhelico

Rvv Rhelico viert 50-jarig jubileum

RUMPT Dit jaar bestaat regionale voetbalvereniging Rhelico 50 jaar. De club viert dit gedurende vier dagen vanaf 29 mei met clinics, wedstrijden en een groot feest op zaterdag 1 juni.

Woensdagavond 29 mei beginnen de festiviteiten met een speciale kaartavond, de dag erna is de jaarlijkse drukbezochte Hemelvaart-rommelmarkt met extra feestelijk tintje inclusief loterij en mooie prijzen. Vrijdag 30 mei een FIFA-toernooi en 's avonds een pubquiz. Zaterdag 1 juni zijn er clinics voor de jeugd, speciale jubileumwedstrijden waaronder een derby tegen vv Beesd. De avond staat in het teken van het Oranjebal - een groot festijn in feesttent, DJ en veel gezelligheid. Het jubileum wordt mogelijk gemaakt door vele sponsors uit de regio.

FUSIE Vijftig jaar geleden ontstond rvv Rhelico uit een fusie tussen VIOS Rhenoy en Lingeboys. Sindsdien traint en speelt de club in sportpark Boutenstein in Rumpt. De leden komen overal uit de regio vandaan - onder andere uit Deil, Enspijk, Rhenoy, Rumpt, Gellicum en Acquoy. Veel spelers van toen doen nu mee in het 45+ team of walking football terwijl de nieuwe jeugd (jongens en meisjes) de velden elke zaterdag vult. Recent knapten vrijwilligers en sponsors de kantine onherkenbaar mooi op - het park is helemaal klaar voor een groots feest eind mei. Tijdens de festiviteiten is iedereen welkom - jong oud, leden, oud-leden en bewoners uit de regio.