Special award voor Variker Martin Zingel

VARIK München, afgelopen weekeinde 17-19 april vond er in München (Duitsland) het 8e Munich Hall of Honour martial arts gala plaats.

Wat de oscar uitreiking voor de filmwereld is, is dit het prestigieus internationale gala voor de Martial arts. Waar genomineerde (groot) meesters van vele verschillende Martial Arts uit heel de wereld bij elkaar komen om gehuldigd te worden.

Hoofdtrainer van Hapkido en Taekwondoschool Si-Jak, Martin Zingel (48) uit Varik had de grote eer hier zelfs voor de tweede keer genomineerd te worden en nu als most dedicated Master of the year vereeuwigd te worden. Vorige jaar was dit Master of the year. Wat het nog specialer maakte dat in het bestaan van deze award uitreikingen er nog nooit een Nederlander voor deze speciale award was genomineerd.

Ook voor leraren Pierre van Bentum (53) uit Culemborg en Greg Bienkowski (44) uit Buurmalsen was het een super weekend zij mochten de award voor international instructor of the year in ontvangst nemen.

Om dit resultaat te vieren willen ze voor een ieder die geïnteresseerd is in de krijgskunsten hapkido en taekwondo een hele gratis proefmaand voor jong en oud aanbieden.

Dit kan in de Si-jak locaties Varik, Ophemert, Opijnen en Zaltbommel. Info: Martin Zingel 06-54325285.