• Janus Visser/BDU

Startbijeenkomst Vrienden van Rhelico

RUMPT Ondernemers binnen voetbalvereniging Rhelico zijn druk bezig met de oprichting van een businessclub: Vrienden van Rhelico.

Een voorlichtingsavond hierover vindt woensdag 23 september vanaf 17.30 uur plaats in De Boerengolf in Enspijk. Speciale gast is Wendy Butterworth die in het hele land inspirerende lezingen geeft over onder andere persoonlijke presentatie, styling en jezelf profileren als ondernemer. Iedere ondernemer is welkom - lid of geen lid van Rhelico.

Doel van Vrienden van Rhelico is om elk kwartaal een netwerkbijeenkomst te organiseren. Elke bijeenkomst heeft deels een sportief element met een interactief programma. Het is verder de bedoeling om bedrijfsbezoeken op locatie te organiseren en aansprekende mensen - zoals bekende Nederlanders - uit te nodigen voor een lezing.

Het mes snijdt volgens de initiatiefnemers aan twee kanten. Aangesloten ondernemers ontmoeten elkaar in een leuke, informele sfeer, nodigen relaties uit, leggen nieuwe contacten en doen uiteindelijk zaken. Niet onbelangrijk is dat ook voetbalvereniging Rhelico van deze constructie profiteert. De aanwezigheid van een businessclub zorgt voor een betere continuïteit, zegt Erik van Gellicum namens de Vrienden van Rhelico. ,,De voetbalvereniging uit Rumpt is dan niet langer afhankelijk van enkele grote sponsors, maar drijft op een grote groep ondernemers. Vrienden van Rhelico biedt bedrijven ook de mogelijkheid om eerst vertrouwd te raken met de sponsormogelijkheden en af te wachten wat het lidmaatschap van een businessclub hen zakelijk oplevert. Vervolgens kunnen ze desgewenst de stap maken naar het hoofdsponsorschap."

Aanmelden voor de startbijeenkomst kan op de website www.vvrhelico.nl. Meer informatie over Vrienden van Rhelico bij Erik van Gellicum: 06-51260930.