Tennistoernooi Geldermalsen op vernieuwd tennispark

GELDERMALSEN Het is inmiddels traditie dat in de laatste week van augustus op het tennispark van GLTC in Geldermalsen het Hooge Hoeve Open Dubbel tennistoernooi wordt gespeeld. Aan het toernooi doen naast GLTC'ers ook veel spelers van andere clubs uit de omgeving mee. Het toernooi wordt dit jaar gespeeld op nieuwe banen. Begin dit jaar heeft het tennispark van GLTC een flinke opknapbeurt gehad. Niet alleen zijn alle tennisbanen voorzien van een nieuwe kunstgrasmat en nieuwe lichtmasten, ook zijn de banen iets verschoven, zodat meer ruimte is ontstaan om naar de wedstrijden te kijken. Ook zijn nieuwe banken geplaatst. Enkele jaren geleden is ook het clubhuis vernieuwd, zodat het GLTC-park er nu weer helemaal fris bij ligt.

Het Hooge Hoeven Open Dubbel toernooi begint op maandag 24 augustus, maar op zondag de 23ste in het voorweekend worden de eerste wedstrijden al gespeeld. Door de week worden de wedstrijden 's avonds gespeeld vanaf 18 uur tot diep in de avond. Het weekend van 29 en 30 augustus is het finaleweekend. Bezoekers zijn van uiteraard harte welkom, om spelers aan te moedigen of om eens sfeer te proeven.

Een groot aantal lokale bedrijven toont betrokkenheid bij het toernooi door middel van sponsoring. Dat kan in de vorm van geld zijn, maar ook in de vorm van prijzen voor de jaarlijkse loterij. Tijdens het toernooi worden lootjes verkocht.. Op de finaledag, 30 augustus in het begin van de middag, vindt dan de verloting plaats, waarbij allerlei leuke prijzen te winnen zijn.

Voor meer informatie over het toernooi www.toernooi.nl of www.gltc.nl