• Mvv58

    Nieuwsblad geldermalsen

Trainerscarrousel: Robin Berendsen naar MVV'58

GELDERMALSEN Bij de zaterdagclubs gaat komend seizoen qua trainers het nodige veranderen. In Meteren bij MVV'58 wordt plaatsgenoot Robin Berendsen de nieuwe hoofdtrainer. Na een lange loopbaan als speler/keeper, jeugdtrainer en hoofdtrainer (zowel eerst op zaterdag als daarna op zondag) bij GVV in Geldermalsen gaat hij zijn horizon verbreden. Komende zomer zal Berendsen bij MVV'58 de na twee jaar vertrekkende Frank Kusters als hoofdtrainer gaan opvolgen.

Haaften en ASH op zoek

De clubs Haaften en ASH zijn voor het volgende seizoen allebei op zoek naar een nieuwe trainer. Haaften zoekt een opvolger voor hoofdtrainer Denny van Geffen, die straks na drie jaar uit Haaften gaat vertrekken in de hoop dan een derdeklasser achter te laten. Bij ASH is trainer Gerrit Molenaar uit Hank aan zijn liefst zevende en nu laatste seizoen in Hellouw bezig. Daarom werft ook ASH voor een nieuwe hoofdtrainer in het volgende seizoen.

Trainers Tricht blijven

In Tricht wordt het contract met trainer Marcel van Steenis wel verlengd. Hij begint komend seizoen aan zijn tweede jaar in deze periode en moet een ploeg opbouwen die zich met de top in de tweede klasse kan meten. Eerst zal Van Steenis dan wel moeten bereiken dat Tricht zich dit seizoen in die tweede klasse kan handhaven. Eerder was Marcel van Steenis ook al eens vier jaar lang hoofdtrainer in Tricht. Ook de contracten van de trainers Nicki Beekwilder (Tricht 2) en Jaap van Hattem (hoogste Tricht jeugd) werden met een jaar verlengd.