• Ab Donker

Transfernieuws zondagvoetbal West Betuwe

GELDERMALSEN Bij GVV vertrekken de volgende spelers: Gertjan Zondag en Marcel van Doesburg, die in een lager elftal gaan spelen, en keeper Koen Duyx die wegens drukke werkzaamheden helemaal stopt met voetbal.

Het eerste elftal versterkt zich verder met Wilfred Mulder en Dennis van Doorn, die vanuit de zaterdagtak overkomen. Oud-GVV-jeugdspeler Erick Bogerd komt over vanuit Asperen en Ronald Vroegh verruilt het eerste van Vuren voor GVV.

DSS'14

DSS'14 wordt komend seizoen versterkt met Farid Allali die overkomt vanuit OJC, Chafik Allali die vant Real Lunet komt en Danny Fisscher die vorig seizoen bij SCZ speelde.

Verder gaan er geen spelers weg bij eerste van DSS'14

Ophemert

Bij Ophemert vertrekken de volgende spelers: Albert Hootsen naar SCD'33, Harm van de Water naar Benschop en naar RKTVC vertrekken Damy Spies, Mick van Bommel, Jelle en Jochem van der Wal.

Om dit te compenseren wordt de selectie van de JO19 doorgeschoven naar het eerste elftal.

Beesd

Voor Beesd gaat de overstap naar de vierde klasse in het zaterdagvoetbal met weinig mutaties gepaard. Wel zullen Igor Bassa, Rens Bronk, en Niels Jonker in een lager team gaan spelen. Vanuit het tweede elftal komt Edwin Tuller het eerste ondersteunen. Verder stromen de vier jeugdspelers Ferdi van de Werken, Nick van der Burg, Bart van Lith en Jens Kroeze ook door naar de selectie.