• foto Rias Immink

    foto Rias Immink
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Tricht blijft steken op 3-3 gelijkspel

TRICHT Tricht bleef na een vroege achterstand en een 3-1 voorsprong kort na rust tegen Wilhelmina'26 toch nog op een 3-3 gelijkspel steken. Daardoor staat Tricht nog steeds in de gevarenzone en zal er komende zaterdag thuis tegen Hardinxveld wel gewonnen moeten worden om boven de streep in de onderste regionen van de tweede klasse te komen.

Al heel vroeg kwam Tricht achter, want Sjoerd de Fijter mocht uit een voorzet van rechts 0-1 binnentikken. Tricht herstelde zich snel en al na negen minuten schoot Marijn Bransen uit een voorzet van René van Soelen de gelijkmaker in doel: 1-1. Uit een voorzet van Bransen zette Arjan Hakkert de thuisclub na 25 minuten op een 2-1 voorsprong. Vijf minuten na rust leek Tricht op weg naar de zege want uitblinker Marijn Bransen maakte toen al zijn tweede doelpunt. Hij passeerde na een lange aanval en aangeven van René van Soelen zijn tegenstander en schoot mooi raak: 3-1. Die weelde kon Tricht kennelijk niet aan. Bransen schoot nog eens net naast maar de thuisclub ging slordig spelen.

Wilhelmina'26 rook zijn kans en halfweg de tweede helft rondde Kevin van Esch een voorzet af: 3-2. Vijf minuten later was het zelfs al gelijk toen Trichts doelman Nicky Janssen een voorzet van Corné van Rosmalen losliet en Kevin van Esch met zijn tweede treffer profiteerde: 3-3. Een kopgoal van Marijn Bransen werd door de arbiter wegens duwen afgekeurd. Tijdens de slotfase schoot Bransen nog eens in het zijnet maar trof Corné van Rosmalen voor Wilhelmina'26 ook wel de buitenkant van de paal. Zo eindigde dit doelpuntrijke duel met 3-3 onbeslist. Daar schoot Tricht weinig mee op.