Tricht en Haaften spelen allebei gelijk

TRICHT - De zaterdagclubs zijn via oefenduels volop bezig met de voorbereiding van de hervatting van de voetbalcompetitie komend weekend. Zaterdag leed WNC in Tiel na een 1-1 ruststand een eervolle 2-1 nederlaag tegen de sterke zondag-hoofdklasser TEC. Komende zaterdag speelt WNC in Huizen voor de competitie in de eerste klasse tegen Zuidvogels.

Tricht

Thuis tegen derdeklasser Altena uit Nieuwendijk speelde Tricht met 1-1 gelijk. Met een kopbal gaf Menno Victoria de gasten de leiding. Vijf minuten voor de rust schoot Rens Vermeltfoort de 1-1 gelijkmaker binnen. Eerder in de week won Tricht op eigen veld na een 2-1 ruststand met 4-1 ruim van derdeklasser Vriendenschaar. Ramon van Soelen opende de score en na de Culemborgse gelijkmaker produceerde de jonge Aiman Seqqal twee goals. Rens Vermeltfoort zorgde voor de 4-1 eindstand. Komende zaterdag hervat Tricht de competitie met een thuiswedstrijd tegen GVV'63 uit Gameren.

Haaften

In Kesteren speelde Haaften in een doelpuntrijk oefenduel zaterdag met 4-4 gelijk tegen deze oostelijke vierdeklasser. Met een uitmatch tegen Well begint Haaften zaterdag a.s in de vierde klasse weer aan de competitie. ASH gaat dan in deze afdeling op bezoek bij SVS'65 in Spijk en MVV'58 ontvangt Lekvogels uit Lexmond in Meteren.