• GLTC Geldermalsen

Tropisch tennissen bij Hooge Hoeven Open Geldermalsen

GELDERMALSENHet Hooge Hoeven Open tennistoernooi van tennisvereniging GLTC in Geldermalsen speelt zich dit jaar af in tropische sferen. GLTC organiseert het toernooi van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september. Aanmelden voor het toernooi kan via www.toernooi.nl.

Het Hooge Hoeven Open is een geliefd toernooi, waar ieder jaar veel tennissers uit de regio aan mee doen. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor singles en dubbels voor heren, dames en mix-koppels in de speelsterktes 3 tot en met 8. Voor het tweede jaar op rij biedt GLTC 55-plussers de kans om het toernooi te spelen in de categorieën 6, 7 en 8. Bij veel aanmeldingen wordt er ook in het voorweekend van 24 en 25 augustus gespeeld.

TROPISCH FINALEWEEKEND Het finaleweekend op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kenmerkt zich door mooie en spannende wedstrijden. Op zaterdag kunnen spelers en toeschouwers hun lekkere trek stillen bij de Foodtruck van restaurant PrinsHeerlijk uit Geldermalsen. En wie weet eindigt deze dag met een gezellig feestje. Op de finaledag zijn er tropische hapjes verkrijgbaar. En het is net als voorgaande jaren de dag van de grote verloting, waarvoor deelnemers en toeschouwers tijdens het toernooi lootjes hebben kunnen kopen. Er zijn leuke prijzen te winnen die bedrijven uit Geldermalsen en omgeving ter beschikking stellen. Mede door deze sponsoring kan GLTC ieder jaar het Hooge Hoeven Open toernooi organiseren.

Info: www.toernooi.nl en www.gltc.nl.