• TV Haaften

TV Haaften kijkt tevreden terug op open jeugddag

HAAFTEN Ondanks het winterse weer was de opkomst op de open dag voor de jeugd bij TV Haaften afgelopen zaterdag toch nog goed te noemen. Marc Almekinders vertelt namens de club dat er 's ochtends enkele kinderen de lichte sneeuwbuien trotseerden om naar de open dag te gaan. Tennisschool Xander Veelbehr had samen met Bert van der Wolf een leuk parcours op de 4 tennisbanen uitgezet, waar de jeugd spelenderwijs kennis kon maken met tennis. Het ouderwetse touwtje springen was meteen een handige warming up in de kou.

Na de middag kwamen eronder iets betere omstandighedenmeer kinderen met hun ouders naar de club toe. De jeugdcommissie van de club was hier wel blij mee. Zij lieten weten, dat de club behoorlijk actief was geweest om deze open dag onder grote aandacht van de jeugd te brengen. Tussen de oefeningen door werd de jeugd binnen in de kantine getrakteerd op ranja en poffertjes.

Naar aanleiding van deze open dag kon TV Haaften 12 nieuwe leden uit onder andere Hellouw, Waardenburg en Haaften aanmelden. Enkele kinderen overwegen nog een lidmaatschap. De jeugdcommissie kijkt ondanks het mindere weer tevreden terug op de open dag.