• Van Wanrooij

Van Wanrooij doneert € 4.000,- aan Jeugdsportfonds Neerijnen

WAARDENBURG Jaarlijks worden door Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys meerdere goede doelen ondersteund. Een van de goede doelen dit jaar is het Jeugdsportfonds Neerijnen, waarbij voor iedere aankoop in het 'warenhuys' een bedrag aan de stichting wordt gedoneerd. Op 20 december is door John van Wanrooij het bedrag symbolisch aan Ton Bavinck van het Jeugdsportfonds Gelderland overhandigd.

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Daardoor lopen deze kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenoten vanzelfsprekend zijn. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen.

De showroom van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is gevestigd aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch (afslag 16) en is een interactief inspiratiecentrum met tal van modelinrichtingen voor keukens, badkamers en tegels. Naast compleet ingerichte stijlhuizen beschikt het 'warenhuys' ook over een uitgebreide tegelafdeling en is er sinds kort de mogelijkheid de ontworpen keuken en badkamer in virtual reality te bekijken.