• Ab Donker

Oefenduels: Winst voor Asperen en SVS'65

GELDERMALSEN De vierdeklassers Asperen en SVS'65 behaalden midweeks in een oefenwedstrijd allebei een overwinning. SVS'65 won in een uitmatch met 2-0 van Dussense Boys, een vorige club van de Spijkse trainer José van de Ven. Komende zaterdag speelt SVS'65 op het eigen kunstgras in Spijk voor de beker tegen het tweede elftal van Kozakken Boys uit Werkendam.

Asperen werkte midweeks thuis al een oefenduel tegen dat tweede team van Kozakken Boys af. Met 3-2 behaalde Asperen een keurige overwinning. Komende zaterdag bekert Asperen op het eigen kunstgras om drie uur tegen poulekoploper Hardinxveld. Alleen bij een duidelijke zege maakt Asperen nog een (kleine) kans op de poulewinst en een plaats in de volgende bekerronde.

Beesd verloor thuis met 2-6 duidelijk van derdeklasser GVV'63 uit Gameren. Komende zaterdag bekert Beesd in Buren maar voor die districtsbeker is Beesd na twee nederlagen al wel uitgeschakeld. MVV'58 heeft aanstaande zaterdag in de Bommelerwaard tegen HRC'14 nog wel een kans om verder te bekeren want beide teams staan in hun poule samen bovenaan. Midweeks leed MVV'58 overigens in Buren wel een 2-1 nederlaag in een oefenmatch.