• Ab Donker

Vuren en MVV'58 flink op schot

VUREN Vuren en MVV'58 waren midweeks met royale thuiszeges in een oefenduel flink op schot. Ook WNC behaalde op eigen veld een overwinning. Rhelico verloor in Rumpt.

Derdeklasser Vuren won thuis de streekderby tegen SVS'65 duidelijk met 6-2. De Spijkse vierdeklasser speelde in het laatste wedstrijdkwart door de kaartenlast wel met tien man. Komende zaterdag speelt Vuren voor de beker in Lexmond tegen Lekvogels en ontmoet SVS'65 in Schelluinen weer een derdeklasser.

MVV'58 zegevierde in Meteren op het eigen kunstgras ruim met 8-3 over de oostelijke vierdeklasser Kesteren. Komende zaterdag heeft derdeklasser MVV'58 na de eerdere cupwinst op SCR uit bij Leerdam Sport de tweede bekermatch van dit seizoen.

Eersteklasser WNC scoort ook vaak vlot maar achterin lukt het houden van de nul nog niet zo best. In Waardenburg werd midweeks met 4-3 nipt van zondagtweedeklasser Nieuw Utrecht gewonnen. Komende zaterdag heeft WNC thuis de bekerderby tegen Tricht.

Rhelico leed in Rumpt tegen SCR uit Rijswijk een 0-2 oefennederlaag. Komende zaterdag heeft Rhelico voor de beker in Meerkerk tegen een derdeklasser een zware uitwedstrijd.