• Ab Donker

Vuren maakt 3-0-achterstand goed

VUREN VV Vuren heeft zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld tegen SV Capelle. De bezoekers stonden op een gegeven moment met 3-0 achter.

Aan het begin van de wedstrijd kwam Capelle op een 1-0-voorsprong na een blunder achterin bij Vuren. Vervolgens werd deze score in de 20ste minuut verdubbeld na wederom een blunder achterin. Hierna kreeg Vuren een paar grote kansen maar deze werden allemaal gemist en daarom stond het bij het rustsignaal, tegen de verhoudingen in, nog steeds 2-0.

Twee minuten na de hervatting van het spel werd het ook nog 3-0 waardoor Vuren kansloos leek. De bezoekers kregen in de 60ste minuut echter een penalty na een overtreding in het zestienmetergebied. Deze werd door Bart Muilenburg binnengeschoten en zo stond het 3-1. Tien minuten later maakte opnieuw Muilenburg een treffer en zo was Vuren weer helemaal terug in de wedstrijd. Toen Bas van de Vliet in de 75ste minuut ook nog de 3-3 maakte, rook Vuren bloed en ging het op jacht naar de overwinning. Ondanks vele kansen viel het winnende doelpunt niet en bleef het 3-3.

Volgende week speelt Vuren thuis tegen NEO'25.