• Ab Donker

Winst en verlies voor WNC

WAARDENBURG Eersteklasser WNC speelde in deze maand al tweemaal. Na een royale 5-1 nederlaag uit bij tweede divisieclub FC Lienden volgde zaterdag op het trainingskamp in Spanje tegen FC Meppel ook met 5-1 een ruime overwinning.

In Lienden ging WNC midweeks eerst na een 3-1 ruststand met 5-1 ten onder tegen een drie klassen hoger spelende opponent. Afgelopen vrijdag vertrok WNC voor een trainingskamp in Spanje. Tegen tweedeklasser FC Meppel stond WNC daar bij de rust door een doelpunt van Bas Smulders en twee goals van Vincent Verheul al met 3-0 voor. Na een Drentse tegentreffer (3-1) liep WNC via doelpunten van Jeffrey Weidema en Demian Ririmasse uit naar een duidelijke 5-1 overwinning. Komende zaterdag voetbalt WNC in Woerden tegen eersteklasser Sportlust'46 en daarna is op dinsdagavond 23 januari in Veen de bekermatch tegen de sterke hoofdklasser Achilles Veen.

Tricht

In Ter Aar leed Tricht tegen TAVV, ook een tweedeklasser, met 5-0 een grote nederlaag. De doelpunten werden gemaakt door Stefan Rijsdam (2), Randy Verwoerd, Mitch Keijzer en Kevin van Wijk. Ruim een jaar geleden had Tricht thuis nog met 1-0 van TAVV gewonnen. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Jong FC Dordrecht.

Haaften

In Culemborg behaalde derdeklasser Haaften tegen het sterke Focus'07 een keurige 2-3-zege. Op het kunstgras maakten Tomasz Kylian, Thijmen Gerringa en Jordy Perdon voor Haaften de doelpunten.

ASH

Vierdeklasser ASH leed in Almkerk tegen het tweede team van Almkerk een nipte 1-0 nederlaag. Milan Schreuders maakte in dit duel het enige doelpunt.

Rhelico en MVV'58

In Hedel verloor vierdeklasser Rhelico midweeks met 2-1 met klein verschil van Hedel. In Meteren won MVV'58 twee keer. Eerst met 6-0 duidelijk van Teisterbanders en zaterdag tegen Kesteren nipt met 2-1. Komende zaterdag voetbalt MVV'58 in Lienden tegen het zaterdagteam van FC Lienden.