• BDU Archief

WTC de Lingerenners organiseert Start2Bike

GELDERMALSEN Wielertoerclub de Lingerenners uit Geldermalsen houdt vanaf dinsdag 23 april een Start2Bike cursus voor iedereen die graag wil beginnen met wielrennen. De cursus is gericht op beginnende wielrenners die zich in een gezellige groep de basistechnieken van het wielrennen eigen willen maken. Daarnaast is de cursus zeer geschikt voor mensen die zelf al een tijdje fietsen maar graag aan hun fietstechniek willen werken.

In 10 weken werk je op de dinsdag- en donderdagavond op je eigen niveau aan je fietstechniek zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt gaan. De cursus wordt gegeven door ervaren trainers van WTC de Lingerenners. Vertrek vindt om 19.00 plaats vanaf de fietscrossvereniging aan de Meersteeg 4B in Geldermalsen.

Nadat de deelnemers van Start2Bike de cursus hebben voltooid, kunnen zij doorstromen naar een van de bestaande fietsgroepen van WTC de Lingerenners. Doelstelling van WTC de Lingerenners is om beoefenaars van de wielersport uit de regio samen te brengen. Zij geven hier invulling aan door een laagdrempelige vereniging te zijn die gezelligheid en sportiviteit bundelt. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.wtcdelingerenners.nl.

Aanmelden voor de Start2Bike cursus kan door een mail te sturen met naam en adresgegevens naar info@wtcdelingerenners.nl. Er wordt dan contact opgenomen en verdere informatie over de Start2Bike cursus verstrekt.