Yoga voor iedereen

HELLOUW Vanaf 2 september starten de yogalessen in de sfeervolle yogastudio By van Nature in Hellouw. Yogadocent Laura van der Pol biedt drie yogastijlen: milde yoga (yoga op maat), YogaVita (iets pittiger) en YogaFlow (met muziek).

Laura's lessen zijn allesbehalve zweverig. Zij geeft hele praktische oefeningen. Het zijn oefeningen waarbij de cursist bewust leert te ontspannen met behulp van aandacht en ademhaling.

Laura licht toe: ,,Ik bied bewust deze drie verschillen yogastijlen aan, zodat iedereen mee kan doen. Hou je van bewegen op muziek of in een rustige omgeving? Heb je bepaalde gezondheidsklachten als reuma, rugklachten, ervaar je weinig energie, de oefeningen kunnen worden aangepast op een wijze dat ook jij op een prettige wijze mee kunt doen. Kies wat bij jou past."

Milde yoga ofwel yoga op maat is voor iedereen geschikt. ,,Je hoeft niet super lenig te zijn en je gaat zeker geen acrobatisch-achtige oefeningen doen. Wil je naast milde oefeningen ook pittiger yogaoefeningen ervaren. Net wat intensiever door bijvoorbeeld langer in een yogahouding te blijven of een oefening waarbij je toch wel poeh tegen zegt van 'die was toch wel pittig' – dan kan YogaVita het helemaal zijn voor jou."

YogaFlow is bewegen en ontspannen met op de achtergrond rustgevende muziek. Wat cursisten vertelden: ,,Wat zijn de oefeningen goed voor mijn rug - ik ervaar echt verschil', 'Ik heb nergens aan hoeven denken', 'Wat een fijne muziek, heerlijk om op te bewegen om alles los te laten'."

Een losse (proef)les kost € 10,-. Vermeld dan bij je inschrijving proefles. Een heel lesblok bestaat uit 8 lessen voor € 75,-. Alle materialen zijn in de studio aanwezig.

Info en aanmelden: Laura van der Pol 06-17755533, info@byvannature.nl, www.byvannature.nl.