1001FarmToys voor mega speelplezier

BEESD Van der Perk in Beesd, ofwel www.1001farmtoys.nl, bevindt zich onderaan de A2, vlakbij afslag 14 en op nog geen tien minuten lopen vanaf station Beesd. Een strategische plaats waar zowel de fysieke winkel als de bijbehorende webshop voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Veel gratis parkeerruimte rondom het pand maakt het gemak helemaal af. Zelfs vrachtwagenchauffeurs parkeren hier soms hun wagen om even de winkel te bezoeken.

Direct bij het betreden van 1001FarmToys valt het op dat deze zaak tot de voordeligste merkspeelgoedwinkels van de regio gerekend kan worden. De combinatie met de giga eigen webshop zorgt ervoor dat het aanbod breed en de voorraad groot is. De 850 vierkante meter aan winkel en showruimte zorgt ervoor dat 1001FarmToys zich de grootste speelgoedwinkel van de regio kan noemen. Het volledige assortiment staat ruim gesorteerd in de schappen van de winkel. Bij unieke en bijzondere uitlopende modellen geldt wel de leidraad op=op. Daardoor blijven deze modellen ook uniek en bijzonder. Al het speelgoed is zeer scherp geprijsd, waardoor menig klant met een tweede of zelfs meerdere dozen tegelijk de deur weer uitstapt.

ADVIES Iedere klant  wordt hartelijk ontvangen door de familie van der Perk. De familieleden en medewerkers geven duidelijke uitleg en verstrekken professioneel advies. Omdat dagelijks de meest uiteenlopende modellen aan merkspeelgoed door hun handen gaat, weten ze exact wat met elkaar combineert en hoe het beste resultaat bereikt kan worden. Zowel de winkel als de webshop staat garant voor een goede service en garantie. Cadeautjes worden op verzoek netjes in feestelijk papier ingepakt en elke zaterdag is er een demoteam aanwezig om uitleg te geven. Zo krijgt de klant met en zonder kinderen iedere keer weer inspiratie om zelf met LEGO en Siku R/C voertuigen te kunnen rijden en bedienen.

POPULAIR Opvallend zijn de Rolly Toys traptrekkers met hun verschillende aanhangers van elk bekend trekkermerk. Niet alleen voor farmers, maar ook voor stoere jongens en meiden die van avontuur houden. Daarnaast zijn de Peg Perego accuvoertuigen, quads en tractoren voor kinderen van anderhalf tot acht jaar eveneens zeer populair.

Van LEGO, Siku en Playmobil staan midden in de winkel verschillende  diorama's opgebouwd. Zo zien de fans van deze namen weer nieuwe mogelijkheden die ze al dan niet met een extra nieuw doosje thuis kunnen toepassen. Dit speelgoed biedt heel veel kwaliteit en daagt ieder  kind uit om creatief en oplossingsgericht bezig te zijn.

TOPMERKEN De topmerken als LEGO, Playmobil, Siku, Bruder, Rolls Toys en Peg Perego komen rechtstreeks van de fabrikant bij 1001FarmToys binnen. De nieuwste modellen zijn vervolgens vanaf hun introductie op voorraad. De familie Van der Perk is altijd bezig om dit tegen de meest aantrekkelijke prijs in de winkel aan te bieden. Door de goede contacten met de speelgoedleveranciers is het volledige assortiment van de meeste topmerken bijna altijd uit eigen voorraad leverbaar. Iedere week leveren de fabrikanten hun voorraad uit en dat is voor 1001FarmToys een zeer prettige bijkomstigheid van de goede relatie.

BESTELLINGEN Online internetbestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur binnen komen, worden de volgende dag geleverd. Iedere klant is altijd van harte welkom in de winkel of de webshop. De winkel is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag tot 16.00 uur open.

Van der Perk, Parkweg 95, Beesd. www.1001farmtoys.nl of 0345-681493.