Aftrap fashionseizoen met 'A Taste of Fashion'

GELDERMALSEN Ondernemers uit Geldermalsen slaan hun handen ineen voor een gezamenlijke aftrap van het nieuwe fashionseizoen met 'A Taste of Fashion' op zaterdag 19 september.

A Taste of Fashion is hét fashionevenement voor jong en oud en vindt plaats op zaterdag 19 september in het hart van Geldermalsen. Het event heeft al meerdere malen plaats gevonden en wordt dit jaar wegens succes herhaald. Initiatiefnemers Karin van Mook (LISE & LOT kinderkleding) en Jefta Baars (JEFTA fashion&more) hebben zich dit seizoen weer ingezet om er wederom een gezellig evenement van te maken met vooral veel mode.

Op een groot podium met catwalk midden op het Marktplein zijn zaterdag 19 september, drie modeshows te aanschouwen, waarbij diverse ondernemers een greep uit hun, met liefde ingekochte collectie, zullen showen. De shows vinden plaats om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Rondom het evenement zullen er muzikale versnaperingen zijn van de DJ en een jamsessie bij Le Melangeur. Tussen de shows door komt Rhodé Baas optreden, de winnares van het Lingeborgh Festival.

De volgende ondernemers zullen shinen met hun collectie op het podium: LISE & LOT kinderkleding, JEFTA fashion&more, Only for Men, HEMA, Pomme Parc, Vink Fashion, Van den Berg schoenen en Modehuis Hol.

Tussen de shows door zullen er goed gevulde goodiebags worden verloot, waarin de deelnemende winkeliers een leuk cadeautje hebben gestopt. Dus kom naar hét fashion event en zorg dat u deze gezellige dag niet hoeft te missen en weer helemaal op de hoogte bent van de mode voor het aanstaande herfst/winter seizoen. De ondernemers verwelkomen het publiek graag.